Wij zijn gespecialiseerd in de reparatie van hoekstukken, handstukken, turbines en micromotoren.

Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Hoekstuk Reparatie Nederland is de reparatieservice voor tandheelkundig en medisch professionals. Met ons team repareren wij dagelijks tientallen hoekstukken en handstukken.

Echter begint alles bij een begin. In 2009 is Rick als student voor het eerst met het slijpen in aanraking gekomen. Via een project genaamd “Jong Ondernemen” hebben hij en zijn projectgenoten voor het eerst tandheelkundig instrumenten geslepen. Na het afronden van de opleiding is het slijpen bedrijfsmatig doorgegaan als het bedrijf Dutch Dental Instruments.

Sinds de oprichting in 2010, richt Dutch Dental Instruments zich op tandheelkunde en chirurgie. Hierbij slijpen wij dentale en medische instrumenten en gereedschap voor ruim 700 tandartspraktijken, mondhygienepraktijken, privé klinieken, ziekenhuizen en oogziekenhuizen. 

Wat ooit is begonnen als een project en bijbaan is nu, inmiddels ruim 15 jaar later, uitgelopen tot onze grote passie. Ons team werkt met veel plezier aan tientallen instrumenten per dag.

Het repareren doen wij altijd vanuit 1 uitgangspunt; kwaliteit staat voorop. Onze missie luidt daarom als volgt:

Het leveren van de beste kwaliteit in het repareren van tandheelkundig instrumenten, zodat de behandeling voor u en uw patiënten prettiger, efficiënter en effectiever is.

Hoekstuk reparatie Rick van der Linden

Rick van der Linden

Schuiven naar boven